Influence of encapsuled materials on thermodynamic properties of lemon juice powder (2006)
Source: Book of Abstracts. Conference titles: Brazilian Meeting on Chemistry of Food and Beverages. Unidade: FZEA
Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, TERMODINÂMICA (FÍSICO-QUÍMICA), SUCOS DE FRUTAS, LIMÃO
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GÓMEZ, G. I. G. et al. Influence of encapsuled materials on thermodynamic properties of lemon juice powder. 2006, Anais.. São José do Rio Preto: UNESP, 2006. . Acesso em: 08 maio 2024.APA
Gómez, G. I. G., Gabas, A. L., Martinelli, L., Telis, V. R. N., & Telis Romero, J. (2006). Influence of encapsuled materials on thermodynamic properties of lemon juice powder. In Book of Abstracts. São José do Rio Preto: UNESP.NLM
Gómez GIG, Gabas AL, Martinelli L, Telis VRN, Telis Romero J. Influence of encapsuled materials on thermodynamic properties of lemon juice powder. Book of Abstracts. 2006 ;[citado 2024 maio 08 ]Vancouver
Gómez GIG, Gabas AL, Martinelli L, Telis VRN, Telis Romero J. Influence of encapsuled materials on thermodynamic properties of lemon juice powder. Book of Abstracts. 2006 ;[citado 2024 maio 08 ]